М сто натхнення

Ми опинилися ніби у маренні,
в чарівній казці, де всюди диво-радощі,
вони живуть у сусідній кав`ярні,
в самому серці, на площі, на ратуші.

         Місто натхнення, краси і мистецтва,
         місто історії, місто шляхецтва.
         Місто мрій та снів,
         місто Львів.

Давай підемо, будівлі розглянемо,
А у крамниці – мальованого пряника
та надихнемося кафе-ресторанами
до свята знайдемо віночка-різдвяника.

        Місто натхнення, краси і мистецтва,
        місто історії, місто шляхецтва.
        Місто мрій та снів,
        місто Львів.

А музиканти нам пісню співають,
і сонце сяє, ми з тобою йдемо.

       Місто натхнення, краси і мистецтва,
       місто історії, місто шляхецтва.
       Місто мрій та снів,
       місто Львів.

2020


Рецензии