З Днем Народження

               
 Києве мій, я з тобою не була знайома,               
 Але сердце моє так і лине до тебе у руки.               
 Мені хочеться стати для тебе такою сестрою,               
 Щоб в столицю частіш приїжджати опісля розлуки.               
 І каштани твої споглядати в квітучому травні,               
 Обіймаючи місто, яке я позаочі знаю.               
 Сподіваюсь, що я про твою таємницю дізнаюсь.               
 З Днем Народження, Києве. Я тебе сильно кохаю!               
 31. 05. 2020


Рецензии