Притулок

               
 Кольорове і радісне місто.               
 Кубик Рубіка міст українських.               
 Харків - сонячний, сніжний і ніжний.               
 І багатий на різні події.               
 Я обожнюю Першу Столицю.               
 Її вулиці, сквери, провулки.               
 Харків - милий, чуттєвий, вродливий.               
 В ньому кожен знайде свій притулок.             
 30. 05. 2020


Рецензии