Мелодiя Енiо

               
 Заповнюй місто різними думками.               
 І спомини залиш в своєму серці.               
 Вмить насолоджуйся зірками.               
 І засинай, коли прийдеться.               
 Не плач під Еніо так сильно,               
 Коли від сліз нема рятунку.               
 Його мелодія - молитва.               
 Кохання - ніжний подарунок.               
 30. 05. 2020


Рецензии