Мене в середн х класах в дв язали...

*   *   *


           ...«Що це ви робите?» — відкажіть:
           «Господь потребує його...»
                (Мк)


Мене в середніх
                класах
відв’язали
в середніх курсах інституту —
відв’язали
я був з ослят
яких для Господа
відв’язували
і сідлали


Я знав країни
й дні невипадкові
і серцем гнув роки —
                в підкови!
Чи не новився серцем?
Однакові! —
мистецтва
Силоаму
і вокалу
й художня відв’язь жесту
я серцем йду
і я накрив
усе —
блаженством...


Ще кажуть: подивись
на COVID.
У мене
в серці зойки волошкові!

26.05.2020


Рецензии