З ранкових новин
Згоріла вся деревина.
Поки вночі кияни спали,
Склади як вогнища палали.
Тепер кажіть, чия вина,
Що скрізь горить деревина?
Бо, якщо зірки світять срібно,
То, значить, це комусь потрібно?
Невже згоріло ще замало
Складів воєнних арсеналів?
Невже ж згоріло все майно?
Воно вже вкрадено давно.
8.11.2018
Свидетельство о публикации №120053004108