Я сьогоднi поплачу з дощем

Я сьогодні поплачу з дощем –
тим, який зі всіма радо плаче,
гоїть: «Мила моя...», «Мій юначе...»,
і розділює смуток і щем.

Я сьогодні з дощем – я не сам.
Дощ – це бог співчуття планетарний.
Дощ – ніколи не зайвий, не марний.
Дощ – це родич усім чудесам.

А не хочеться сліз – то й не плач...
Дощ – за всіх – і поплакати здатний,
і молитву знесе благодатну,
щоб зійшли перші сходи удач...


Рецензии