Понякога не помня
Не помня от кога вървя през света...
Понякога с мен препуска и вятър.
Понякога дълго и тъжно крача сама.
Понякога дишам с цвета на дъгата.
Не помня свойте стъпки предишни...
Понякога зад мене никне забрава.
Понякога плача със дните си лихи.
Понякога спирам- не зная коя съм.
Не помня смъртта, само зная за нея...
Понякога тя крачи до мен и ме плаши.
Понякога стихвам, дъх стаила в нощта.
Понякога в тъмното и и черните врани.
Понякога плача,тъй радост ми липсва.
Понякога пак уж вървя заедно с теб.
Понякога ти уж при мене пристигаш.
Понякога от трепет примира сърце.
Не помня, а искам,толкоз много неща.
Не помня дори как вървял си до мене.
Не помня ръката ти с красиви цветя.
Не помня живота си, сякаш погребан.
Понякога... Понякога... Не помня така,
звездите забравям в нощи самотни.
Не помня... Не помня... Понякога знам,
толкова тъжно е по път безпосочен.
Свидетельство о публикации №120052908261