Тихим вiршам не потрiбно слiв
кращі вірші і без слів існують.
Тихі вірші ніжно так римую,
наче вечір затишно зітлів.
Тихим віршам тихо у душі,
адже віршам саме там і місце.
Так одвічно гарну зірку місяць
тихо ловить на нічні вірші.
Пише тихий вірш душа моя...
Але краще всіх людей на світі
у твоїх очах – без слів і літер –
тихий вірш душі читаю я...
________
Гармаші
Свидетельство о публикации №120052907282
Перевела ещё ДО сегодня - пишусейчас:)
http://stihi.ru/2020/05/29/8543
(при желании взгляните:)
Тихой и ясной Любви Вам!
Уважительно,
Светлана
Светлана Груздева 30.05.2020 23:59 Заявить о нарушении