Old cultural heritage is not the ashes...

Old cultural heritage is not the ashes ...
Cultural heritage is the fire ...
The fire that the next generation builds the future on ...
This creates harmony in society ...
Only in this way can everyone discover their own identity ...
Only in this way can everyone understand morality ...
Just so everyone can enjoy life ...
This was said many times before ...
From Fedias to Rafael ...
From Gomer to Puskin ...
It is repeated to each generation ...
This reflects real art


Il vecchio patrimonio culturale non ; la cenere ...
Il patrimonio culturale ; il fuoco ...
Il fuoco su cui la prossima generazione costruisce il futuro su ...
Questo crea l'armonia della societ; ...
Solo in questo modo ognuno pu; scoprire la propria identit; ...
Solo in questo modo tutti possono capire la moralit; ...
Solo cos; tutti possono godersi la vita ...
Questo ; stato detto molte volte prima ...
Da Fedias a Rafael ...
Da Gomer a Puskin ...
Si ripete ogni generazione ...
Questo riflette la vera arte

Старое культурное наследие не пепел ...
Культурное наследие - это огонь ...
Огонь, на котором следующее поколение строит будущее ...
Это создает гармонию общества ...
Только так каждый может открыть свою личность ...
Только так каждый может понять мораль ...
Просто чтобы каждый мог наслаждаться жизнью ...
Это было сказано много раз, прежде чем ...
От Федиаса до Рафаэля ...
От Гомера до Пушкина ...
Это повторяется каждое поколение ...
Это отражает настоящее искусство

Gammel kulturarv er ikke asken...
Kulturarv er ilden...
Den ilden , som neste generasjon bygge fremtiden p;...
Dette skaper harmonien i samfunnet...
Bare slik kan alle oppdage egen identitet...
Bare slik kan alle forst; moral...
Bare slik alle kan glede av livet...
Dette ble sagt mange ganger fra f;r...
Fra Fedias til Rafael...
Fra Gomer til Puskin...
Det gjentas til hver generasjon p; nytt...
Dette speiler ekte kunst

Zoja Sperstad 29.05.2020


Рецензии