Поцiлунок

               
 Забарилась, спішила до нього.               
 Забувала про час і про гордість.               
 В передбаченні - келихи грогу.               
 Романтичне побачення й зорі.               
 І автобус так стрімко поїхав,               
 Що не встигла вона щось сказати.               
 На годиннику бігали стрілки,               
 А вона на зупинці чекала.               
 Його губи рожеві й рідні               
 Цілували її сьогодення.               
 І думки в неї теплі й різні.               
 Він для неї - любов і натхнення.               
 І побачивши раптом таксі               
 Здійняла вона руки до неба.               
 Бог її в цей момент захистив.               
 В неї в ньому життєва потреба               
 Вмить відкрились ті двері таксі.               
 І вона його знов обійняла.               
 Є на світі молитви святі.               
 Так ніколи вона не кохала...               
 29. 05. 2020


Рецензии