Долаю крок за кроком
Долаю, крок за кроком,
Життєві перешкоди.
Чеснота вийшла боком
Довірливої згоди.
Дарує небо хмари
Та зоряні вітрила.
Кохання ніжні чари
Зростили злету крила.
Співає осінь листям,
Вітрисько – диригентом!
Вітають променисто
Замріяним моментом.
Душа летить у вічність
Схвильованим сузір’ям,
Злиденність пересічна
Укрила долю пір’ям.
Думок сповитий аркуш
Зігрів родючу ниву.
Побачення призначив,
Покликав мить щасливу.
09.09.09р.
Свидетельство о публикации №120052809603