Яка Ви?

Яка Ви?

Few are those who see with their own eyes and feel with their own hearts.
Albert Einstein

Як мало людей, що дивляться на світ через свої очі, та почувають через свої серця
Альберт Ейнштейн

Пройшло тільки кілька коротких хвилин з тієї митті, коли я вперше побачив Вас…
Для мене було дивно виявити в Вас цілий Океан…

Той Океан – повний Захоплення, що біжить поперед Вас…
Той Океан – переповняється Натхненням, що не має кордонів,
Той Океан -   Велика Радість від Творіння…

Ви – як Посланець Всевишнього,
Бо тільки Він спроможний
Передати Вам Красу…

 Як мало людей, що дивляться на світ через свої очі,
 Та почувають через свої серця…

Ви – серед них…


Рецензии
Мені здається, що багато людей, які дивляться через СВОЇ очі, тобто так, як їм хочеться, як їм подобається...)))

Светлана Шакула   29.05.2020 01:10     Заявить о нарушении
на жаль, не всі це дозволяють собі робити...

Зиновий Винокур 2   29.05.2020 11:25   Заявить о нарушении