Nature and man are infinite in every nuance

Nature and man are infinite in every nuance ...
Nothing and cannot be repeated ....
There are no exact patterns exactly ..
But only the beauty of versatility and multicolored harmony ...
It is the beauty of the cosmic dimensions ....
In cosmic its greatness of meanings ...
Just everyone could be friends ....
Only together can turn this rotten world into light ..
Peredvizhniki artists made a coup against religious themes ...
So now artists have to fight for bright themes in art ...
And this will be a new wave from the abyss of darkness ...
And everything in our hands with knowledge in hands ...

La natura e l'uomo sono infiniti in ogni sfumatura ...
Niente e non pu; essere ripetuto ....
Non ci sono schemi esatti esattamente ..
Ma solo la bellezza della versatilit; e dell'armonia multicolore ...
; la bellezza delle dimensioni cosmiche ....
Nel cosmico la sua grandezza di significati ...
Solo tutti potrebbero essere amici ....
Solo insieme pu; trasformare questo mondo marcio in luce ...
Gli artisti Peredvizhniki fecero un colpo di stato contro temi religiosi ...
Quindi ora gli artisti devono lottare per temi brillanti nell'arte ...
E questa sar; una nuova ondata dall'abisso dell'oscurit; ...
E tutto nelle nostre mani con conoscenza nelle mani ...

Zoja Sperstad 27.05.2020

Naturen og mennesket er uendelig i alle nyanser...
Ingenting og kan ikke repeteres ....
Det er ingen faste m;nstre presis..
Men bare skj;nnheten i allsidigheten og flerfarget harmoni...
Det er skj;nnheten av de kosmiske dimensjonene....
I kosmiske dens storhet av betydninger...
Bare alle sammen kunne v;re venner....
Bare sammen kan sl; denne r;tne verden til lyset ..
Peredvizhniki-kunstnerne gjorde et kupp i mot religi;se temaer ...
S; n; m; kunstnere kjempe for lyse tema i kunsten...
Og dette vil v;re en ny b;lge fra m;rkets avgrunn ...
Og alt i v;res hender med kunnskap i hender...

Природа и человек бесконечны во всех нюансах ...
Ничего и не повторить ....
Точных моделей точно нет
Но только красота многогранности и разноцветной гармонии ...
Это красота космических измерений ....
В космическом его величие смыслов ...
Просто каждый может быть другом ....
Только вместе можно превратить этот гнилой мир в свет.
Художники-передвижники совершили переворот на религиозные темы ...
Так что теперь художникам приходится бороться за яркие темы в искусстве ...
И это будет новая волна из бездны тьмы ...
И все в наших руках со знаниями в руках ...


Zoja Sperstad 27.05.2020


Рецензии