Скажи одразу все, що може вбити

Скажи одразу все, що може вбити
і не тримай у собі той потік думок.
Зроби одразу крок і дай нарешті спокій,
бо то є дуже важко бути за межой.
Кури собі свої цигарки, і пий хоч тонами вино.
Воно усе того не варте,
занадто дорого ми платим за любов.
Ти не клади у дальню шафу  страхи,
і мрії, які з часом, так і не збулись.
І не проси весь час у Бога,
того, до чого просто не доріс.
Усе твоє життя залежить лише від тебе.
Лиш  ти один вирішуєшь куди тобі іти.
І марно сподіватись,
що в одну хвилину стане краще,
якщо для цього ти нічого не зробив.
Отож, кури свої цигарки і пий хоч тоннами вино,
а я від тебе вимагаю правду,
бо усім іншим ти убив уже і віру, і любов.

Alijaystar 17.05.20


Рецензии