Щоб знову знайшли в капустi...
так у нього класний
самогон!Ввечерi трошки
випив i вранцi,неначе
знову народився!"
-"Це як?"
-"Ну,в капустi знайшли..."
Гумор з "Однокласникiв"
В мене думка нетрезва така
I в моеi подруги Марусi:
Треба випити лiтр первака,
Щоб знайшли,як ранiше,в
капустi...
Свидетельство о публикации №120052702438