Колiр

               
 Я обожнюю колір тюльпанів.               
 Аромат їхній той неповторний.               
 Березнева надія духмяна.               
 І святкове вбрання влучне, нове.               
 Квіти - щирі з відкритими душами.               
 В них життя, спокій, радість і сонце.               
 Вони пахнуть любов'ю й парфумами               
 І краса в них яскрава, знайома.               
 Вони - жовті, малинові, білі.               
 Фіолетові, файні червоні.               
 Колір їхній чудовий, як рима.               
 Свіжість їхня, як вітер і море.               
 27. 05. 2020


Рецензии