Проста дождж

- Як настрой сёння твой?
- Дзякуй. Нават не ведаю. Дождж.
- Слёзы?
- Не. Проста дождж увесь дзень церушыць нібы проса.

- А ў мяне са стала паваліўся надоечы нож.
- Хтосьці, пэўна, спяшаецца...

... Дожджык па шчоках маіх. Проста дожджык. Не слёзы.   


Рецензии