П нгв н не л та

Провалля в душі від гострого болю.
Нещирії ми наразі з собою.
Слова, як  полин, в сухий оберемок.
А серце навмисно  картаєм даремно.

Чи є далекомір, щоб зміряти тугу?
Мовчим, бо нечемно вантажити друга.
Емоції вгамувати? Вони завжди змінні!
В минуле пірнати лише позитивно!)

В стандартній стабільності смак.
Пригадуєш чи нагадати?
Ти кажеш "літа вільний птах"
Отямся, не може пінгвін літати!


Рецензии