То не свиня...

Ой, під дубом свині, свині: винні і невинні, впинні та невпинні; й всі ж у лЮдськім чині...

то не свиня — пiд себе що, щодня!
насипте ж бісер їй, будь ласка!!
ні, не свиня вона: й це — казка!!!

все інше фу, чи що там, — йня?
ще.. щедрий бісер — не подвійний висер??
тоді б — не тій свині, й не те звання???


Рецензии