Активiсти

Паплюжать всі ніби реформи
Терплячу неньку-Україну,
Зневажують закон та норми,
Що у сучасних є країнах.

Де ці так звані активісти,
Або ця наче опозиція,
Чи розуміють, яким місцем,
Що робить наша коаліція?

Не пересмикуйте  мене,
Я не про них кажу сьогодні.
Цей час невдовзі вже мине,
І будуть зовсім інші модні.

Відчуть мене і зрозуміть,
Я тільки одного бажаю,
Щоби не бачити, як злість
Мою любов перемагає.

05.10.2017


Рецензии