The artist s delight is work in art

The artist's delight is work in art ...
Artist is naked for society always ...
Artist has joy and compassion in the community ...
Artist reflects truth ....

Восторг художника - работа в искусстве ...
Художник всегда голый для общества ...
Художник радости и сострадания в обществе ...
Художник отражает правду ....

Kunstnerens glede er arbeid i kunst...
Kunstner er naken for samfunnet alltid...
Kunstner har med glede og har medf;lelser i samfunnet...
Kunstner speiler sannhet....

La gioia dell'artista ; il lavoro nell'arte ...
L'artista ; nudo per la societ; sempre ...
L'artista ha gioia e compassione nella comunit; ...
L'artista riflette la verit; ....

Zoja Sperstad 24.05.2020


Рецензии