Hippo Cat... Bulgakov s cat...
He drank all compote,
Mystical cat,
Stroked belly,
And from the roof - in flight,
All through March,
He sings songs to cats,
Bulgakov's cat...
Vladimir Pavlov
Velikie Luki
March 1 - Day of cats and cats in Russia...
Свидетельство о публикации №120052309463