Сорочка. укр. мова
І душу, в кожний стібок вкладала...
Намисто для доньки придбала...
Стрічки, щоб в коси донечка вплітала...
Кохала ніжно донечку, співала...
Коли на весілля рушники вишивала.
Донька підросла і красунею стала.
Кожен ранок з усмішкою донька зустрічала.
Молитви мати, що дня Богу читала!
Щоб дав донці жіночого щастя благала...
Стіжок, заявляються, мальви в рядок.
Ікони в куток, прикрашає теж рушничок.
Сіла матінка на ганок, починається світанок.
Спала матінка моя, ніхто не знає лиш вона...
Нас діток крилами мов птаха прикриває...
У вишиванки свої, душу материнську вкладає!
Тож пишайтесь неньками доньки України!
Поки живі матері, сідайте поряд з ними...
Вчіться донечки, як треба вишивати!
Щоб любов до вишивки своїм донькам,
Вміли передати,їх вишивати навчати!
Сорочку мати донці вишивала!
І душу, в кожний стібок вкладала...
Намисто для доньки придбала...
Стрічки, щоб в коси донечка вплітала...
Олена Українка. (экстрим).
Свидетельство о публикации №120052300942