Балаклава

Я не хочу працювати,
Буду танцювати.
Більш не в змозі і не стану
Заробляти копійчану.

Активістом хочу стати,
Бути на Майдані.
В балаклаві я стояти
Невідмінно стану.

Там потрібно покричати,
Що героям – Слава.
Та мені потрібно мати
Тільки балаклаву.

Я не хочу працювати.
Краще на заставі
Колорадів поганяти
Мені в балаклаві.

10.04.2017


Рецензии