Горизонт

Я хочу з тобою бігти
Світ за очі.
Туди, де ростуть квіти
У темряві ночі.
Туди, де дощ іде
Догори дригом.
Туди, де люди все ще
Читають книги.
Туди, де горизонт
зливається з небокраєм,
Де немає слів, а лиш музика грає.
Де щастя кожному, де немає болю.
Туди, де нарешті ми зможемо бути собою.


Рецензии