Брату з Днюхою

Щоб ти їздив паном в кадилаку,
Депутатів посилав у сраку,
На рахунках сотні мав мільонів,
А в сім'ї усі були здорові!

Щоб збувались всі твої бажання,
В сексі кожен раз  то як в останнє,
І у років так під дев'яносто,
Меч твій був міцний прямий і гострий (чи то пак товстий)!

Хочу ще тобі та й побажати,
Кожен день в життя маленьке свято,
Щоб душа раділа і співала,
І бажання жити прибавляла!

Піднімемо браття дружно чарки,
Бо закуску гості доїдають,
Тридцять п'ять -то лиш життя початок!-
То ж тебе з цим святом і вітаєм!


Рецензии