Тонкощ св. Миколая

      Тонкощі св. Миколая

Святий Миколай літає — і опером,
і поетом…
От хто ясніється в сонячних
Божих воленнях!!
Сьогодні дихнув мені між етикетом:
«Тихо! проповзай під паркетом,
Марія тобою трохи незадоволена…»

2001


Рецензии