Пересiчнi люди

Всі, хто є, окрім монархів,
Жебраків та олігархів,
Називатись скрізь і всюди
Стали - пересічні люди.

Їм потрібно рахувати
Обсяг пенсій і зарплати
Та продуктів споживання
У корзині мінімальній.

Що в споживчій є корзині –
Це потрібні людям нині
Всі продукти споживання
Для простого виживання.

Що несуть в своїй корзинці
Пересічні українці?
В їх кишенях зараз пусто,
Та в борщу нема капусти.

Каже представник від влади
З соціальної посади,
Що їдять вже більш, ніж німці,
Пересічні українці.

Пересічні літні люди –
Скоро вам реформа буде.
Зачекайте, незабаром
Ліки будуть просто даром.

Українці пересічні -
Будуть скоро, вже у січні -
Всім підвищені зарплати,
Та пенсійні  будуть мати.

Поки що це тільки міфи,
Бо підіймуть і тарифи.
І з’їдять всі ваші гроші
Ці тарифи нехороші.

29.09.2017


Рецензии