Реформа

Мені однакове, чи буде той Вовк учитися, чи ні,
Та не однакове мені,
Яка пенсійна буде норма,
Та що мені дасть та реформа.

Хто відповість за цей базар?
Про що мовчиш ти, мій Кобзар?
Напнув ти лють в ті самі вуси ж,
Згадати думи свої мусиш?

Невже ж тому вже двісті років
Країну бачив ти з цих боків,
Її спаплюжену в огні?
Ох, не однакове  й мені!

Хіба можливе зараз нам мовчання?
Подібне смерті наше зволікання.
А де ж Майдан, «сміливих» де поділи?
І звідкіля вони? Невже не зрозуміли?
 
8.08.2017


Рецензии