Колисанка для Тимофiйчика

Я маленьке янголятко,
Мене люблять мама й татко,
Баю. Баю. Баю. Бійчик.
Я веселий Тимофійчик.

Хлопчик я такий гарненький.
Піднімаю всіх раненько,
Цілий день сміюсь гуляю,
Всіх до ночі забавляю.

Потім тітонька Дрімота,
Відчиняє в двір ворота,
Баю. Баю, Баю, Баю.
Котик Роня засинає.

А матуся  кажуть  й тато,
Що й мені пора вже спати.
Баю, баюшки, баю.
Як же я усіх люблю.

Я подушку обіймаю,
Поряд з зайчиком лягаю.
Баю. Баю. Баю. Бійчик
Засинає Тимофійчик.
Травень 2020 року


Рецензии