Ти була чужою пiснею
Піснею із гарних нот.
Піснею була запізньою.
Ноти гарні – зі скорбот.
До кохання запізнилася
по заплутаних стежках.
Гарня пісня зупинилася –
мовчки – слізьми на щоках.
Недокохана, невпізнана,
хоч – на щастя – без біди...
Ти була чужою піснею,
та й співалось не завжди...
________
Гармаші
Свидетельство о публикации №120052108775
Серж Конфон 3 22.05.2020 15:29 Заявить о нарушении