П ятий елемент
Діяльність і досягнення - вогонь.
Гуртом вони утворюють процеси,
В яких є зліт душі та попіл скронь.
Вода сімволізує всі контакти,
А тіло - наче матінка земля.
Здавалося б, це непотрібні факти,
Але знання їх робить легше шлях.
Хоч Знати все це начебто чимало,
І все-таки тут є один момент:
Важливо,щоб Любові вистачало -
Тоді це буде П'ятий елемент.
Свидетельство о публикации №120052100628