Полiтична реклама
Без «Громадської позиції».
І мені підчас здається –
Все у світі продається.
Краще буде за Гриценко
Тільки Юля Тимошенко.
Оберемо «Батьківщину» -
Рай чекає Україну.
Голосуй за селюків,
Що поють, як віслюки.
Бо вони такі аграрні,
Як у дамській бані парні.
Популярний, як ніколи,
Ще один співучий «Голос».
Якщо стануть всі співати,
Хто же буде працювати?
Обери собі реальність –
«Європейську солідарність»,
Порошенкові цукерки,
І Макрон, і фрау Меркель.
Хто з козацького є роду,
Йдуть за партію «Свобода»,
І без зайвих гарних слів
Марять бити «москалів».
Кращим бачиться буття
Тим, хто буде «За життя»,
Бо вони одні єдині,
Хто за мир є в Україні.
І тоді прийде нараз
Україна на Донбас,
І Донбас тоді не згине,
А ввійде до України!
Ті, хто зроблять всім погоду,
Мають назву «Слуг народу».
Та здається ще мені,
Що це слуги трьох панів.
19.07.2019
Свидетельство о публикации №120052105287