Коли вiкно вiтер вiдкрие...

Ти вже ні в чому не винна.
Місяць стирчить карпатий.
Ставлю високу драбину.
Хочу тебе дістати.

Ти в темноті не лякайся
Вікон тремтячого гімну.
Долі не відвертайся,
Я до тебе полину.


Рецензии