Ирыстон

Калы дидинаег мае баестае.
Арвыл атылд хур.
Дымгае узы цъаех баелаестае
Цаеугаедоны цур.

Уаертае къаедзаехыл дзаебидыр
Хизы каердаегыл.
Наей Ирыстонаей аивдаер
Ацы стыр заеххыл.

Хъуысынц дард фаендыры заелтае.
Цард у фарнаей дзаг.
Уарзаем бирае мах,ираеттае,
Мадаелон аевзаг.


Рецензии