Волосся ти поправила навмисно
я упізнав цей неквапливий рух.
Іронія – твоя яскрава риса.
Хвилююсь, аж перехопило дух.
І я люблю цю гру – в жіночі жарти.
Я тут – учасник, ціль, і я ж – глядач.
Коханій жінці жартувати варто.
Жіночі жарти – суть жіночих вдач.
Торкаєшся волосся – і торкайся.
Жартуєш у коханні – і жартуй.
Та, як схоплю в обійми, – не пручайся,
лише жартуй – жіночим: «Порятуй!..».
Свидетельство о публикации №120052009378