Реципиентът медицински

с тревога в зори сви уши
дали е нещо на английски
туй в чашката или очи.
Но май че мърда
изоставен
от всякого но не от Бог
повтаряй ти стиха кошмарен
през стъкловодопад жесток
и му римувай
гняв с обич
чечня и сочи нека той
застане до ВИСАРИОНИЧ.

ТАРАМТАТАК ТАРАМТАтОК


Рецензии
...презстъкловодопадпровод
Жесток,римувай гняв с обич

Тарамтаок

Данаил-Петров-Досев   10.06.2020 12:11     Заявить о нарушении