Flori de camp
К И Ш И Н Ё В
(Mold.)
Peste plai se lasa seara,
Se strang florile de camp
Si mireasma lor usoara,
Mai pluteste haulind.
Ce miros placut si dulce,
Ca si cum privirea ta...
Nicaieri nu m-as mai duce,
Doar cu el as respira.
Stelele din cer lucinde,
Se cufunda-n preajma lor,
Ca niste faclii arzande,
Ca doi ochi stralucitori.
Flori de camp mirositoare,
Albastrele,romanite,
Cu aroma imbatatoare...
Ma conduc inspre portita.
Spre portita mandrei mele,
La casuta cu pridvor,
Numai cu cant de pasarele,
Numai cu soapte de amor.
Свидетельство о публикации №120052010323