Намик Фарзалиев. Рубаи - 7
Шея воротнику в разгар скандала.
С усмешкой ей ответил воротник:
"А не твоя ли грязь ко мне пристала?"
*****
"Кьацlанва вун, "-лагьаналда дакlандиз,
Чlулав хевез, гъукь гваз лацу гарданди.
Хъуьреналда хев гардандин гафарал:
"Вуна кутур кьарар тушни зи тандик?"
Намик Фарзалиев
Свидетельство о публикации №120051909608