Thinking people are always free

Thinking people are always free ...
There is the power of metaphysics ...
No one can overcome this rule ...
The truth is always on the Golden Ratio !!!
This was already when people believed in false idols ...
Considered care has been really captive ...
The truth emerges regardless of today's power ...
Truth always wins regardless ...
Human health is truth to the body ...

Мыслящие люди всегда свободны ...
Существует метафизическая сила ...
Никто не может преодолеть это правило ...
Правда всегда в золотом сечении !!!
Это было уже когда люди верили в ложных идолов ...
Рассмотренная забота была фактическим пленом ...
Истина возникает независимо от сегодняшней власти ...
Истина всегда побеждает независимо ...
Здоровье человека - это правда для тела ...

Tenkende mennesker er alltid frie ...
Det finnes metafysikks makt ...
Ingen kan overvinne dette regel...
Sannheten er alltid st;r p; det Gylne Ratio!!!
Dette vart allerede da mennesker trodde p; falske idol...
Betraktet omsorg har v;rt egentlig fangenskap...
Sannheten kommer frem uansett av dagens makt...
Sannheten vinner alltid uansett...
Menneskers helsen er sannhet for kroppen...
Zoja Sperstad 18.05.2020


Рецензии