Поради
Буде в тебе і воля, і доля.
Сіль збереться і геть разчавиться,
Поряд радість, а біль вгомониться.
Ой, яка ж то гарненька тополя!
Молоденька, розкішна корона!
Не обдурить, не схибить, не вроче,
Тільки лагідно серце лоскоче!
Ой, люблю ж я тебе, тополИно!
І повіру тобі, я родинно!
Обіцяю, _ с дороги не зійду!
А поради твої я обійму!
2020
Свидетельство о публикации №120051903047