Мълчим
понякога е адски трудно
някои думи да изречем
макар че мислено
у себе си
ги изговаряме
но пак мъчим
таим в сърцето си
болка и страдание
и препълва клетки
и ума ни
мисли
а ни се иска много
две думи да си кажем
даже да крещим
и става все по- трудно
дяволски трудно е
всеки път когато
се погледнем в очите
а думите ги няма
и устните ни не са
същите
устните ни сякаш
са запечатани
от болката
затова се прочитат
очите ни
и дяволски трудно
за днес
и утре
за всичко
дълго
да мълчим
Свидетельство о публикации №120051807089