Слово
Має руське слово,
Якщо його прийме
Українська мова?
Та хіба ж не чути
Українське слово,
Якщо поруч бути
Має руське слово?
Та невже ж менш добрим
Буде руське слово,
Якщо воно буде
В Українській мові?
Так, яка різниця,
Що – з якої мови,
Якщо не сваритись,
А вести розмову?
17.02.2018
Свидетельство о публикации №120051810062