Розкажи

Тишина  в домах,
Цвіркуни в лугах.
В карантині я,
Вихідного дня.

Розкажи мені,
Вірус є чи ні?
А в очах сія:
"Це якась херня!"

Розкажи мені,
Скоро вже чи ні?
Заквітують маки,
Й карантин до сраки.

Скільки я терпів,
Вакцинацій в попу
А тебе узрів
Ще й без фотошопу.

Вуханька моя!
Розкажи мені,
Згинеш ти чи ні?
І в очах сія:
"Йди ти на фіг, бля!"

Згасла вже зоря,
Згасла вже зоря
Пісня солов’я,
Пісня солов’я
Лиш в очах сія,
Лиш в очах сія –
«Суче ти дитя.
Розкажи мені,
Згинеш ти чи ні?!»

(пародия на украинскую популярную песню)


Рецензии