Friendship is love...

Good day, good morning..good night ...
Friendship is love ...
Friendship inspires ...
Friendship provides strength in difficult days ....
Friendship is the only value to the World ...
Friendship is the only value to Peace ...
Everything that was achieved in life ...
That's why someone supports you ...


Bonjour, bonjour ... bonne nuit ...
L'amiti; c'est l'amour ...
L'amiti; inspire ...
L'amiti; donne de la force dans les jours difficiles ...
L'amiti; est la seule valeur pour le monde ...
L'amiti; est la seule valeur pour la paix ...
Tout ce qui a ;t; r;alis; dans la vie ...
C'est pourquoi quelqu'un vous soutient ...


Добрый день, доброе утро .. спокойной ночи ...
Дружба это любовь ...
Дружба вдохновляет ...
Дружба дает силы в трудные дни ....
Дружба - единственная ценность для Мира ...
Дружба - единственная ценность для мира ...
Все, что было достигнуто в жизни ...
Вот почему кто-то поддерживает вас ...

God dagen, god morgen..god natt...
Vennskap er kj;rlighet...
Vennskap inspirerer...
Vennskap gir styrke i vanskelig dager....
Vennskap er eneste verdi for Verden...
Vennskap er eneste verdi for Freden...
Alt som ble oppn;dd i livet...
Det er p; grunn at noen st;tter deg...

Zoja Sperstad 17.05.2020


Рецензии