Саенттае мае уаелаервтаем хонынц
Арв хъуынтъызаей каст бынмае.
Заердае нкъард зарджытае зарыд,
Баеллыд уарзоны уындмае.
Дымгае баелаестыл аерзылди,
Змаелын кодта къалиутае.
Дон цаессыгау сыфтаей рхылди,
Стаей аерхауди каердаегмае.
Свидетельство о публикации №120051702066