Владычице Защитнице

Тропарь
От святыя иконы Твоея, о Владычице Богородице, исцеления и цельбы подаются обильно с верою и любовию приходящим к ней, тако и мою немощь посети, и душу мою помилуй, Благая, и тело исцели благодатию Твоею, Пречистая.


Копьем пробитый образ, кровь с щеки…
И боль за грешных грудь стрелой пронзила...
Им, Господи, прости, и не вмени грехи,
- У Сына Богородица просила.

И в огненном столпе, израненный Твой лик
Пересекал бушующее море
В Обитель на Афон. И Радости – родник   
- Вратарница спасает всех от горя.

И мы к Тебе спешим с молитвою: спаси,   
Нас грешных, Пресвятая Всецарица!
Изранена душа, помилуй и прости, 
- Не престаем Владычице молиться.


Рецензии