Вiн був украй нездалим митцем
над ним жартували, його сварили.
Він не сперечався, бо, кінець кінцем,
вирішив, що критика – це корисно і мило.
Він продовжував малювати те, що хотів,
так, як хотів, як йому заманеться,
хоча він мав усього лиш один мотив –
простий, але – від самого серця.
Всі продовжували казати, що він – смішний.
А він малював своє – він не крав чужого.
А він малював картини – мов світлі сни:
море, небо, кохана, і більше – нічого...
Свидетельство о публикации №120051608676