***

Дивлюсь на фото,
Подумки цілую,
А чую голос --
Верзеться земля.

Я б за тобой пішла,
Як я казала,  боса,
І це не є ілюзія буття.

Ми всі завжди чекаємо на казку,
Підспудно, підсвідомо, але так,
І все шукаєм ту, свою перлину,
Буває так, що все своє життя.


Рецензии